Kampanjfilm för Yrkesväxling

KONCEPT

Trygghetsstiftelsen – Deckardrottning

STRATEGI & DESIGN

WorldSkills International – From grey to great!

 

SOCIALA MEDIER

DinTalang – Låt din talang välja väg.

»Vi gör tjänster, produkter och företag synliga, tydliga och prydliga.«

COLLER ANDERSSON & JOURDAN

Vi arbetar främst med strategi, koncept, design, film, och pr. Med begriplig strategi, god design och adekvat publicitet hjälper vi företag, organisationer och varumärken att bli synliga, tydliga, prydliga. Sedan 1998 har vi uppfyllt kunders förväntningar. Ofta till och med överträffat dem!

 

Vi har skapat uppmärksamhet genom smarta digitala och analoga kampanjer, tävlingar, livesändningar, tidningar, reklamfilmer, utbildningar, webbsajter, vykort, pizzakartonger och till och med kuddar har används för att sprida budskap.

Vi är lösningsoberoende vilket betyder att discipliner, kanaler och medier kommer i andra hand – vi fokuserar först på vad som bäst löser våra kunders behov. I vårt nätverk finns därför en bred krets av kompletterande kompetenser. Vi kan växa ordentligt när och om det behövs. Vi samarbetar sedan många år tillbaka med erkänt duktiga pr-begåvningar, copywriters, animatörer, programmerare, illustratörer, fotografer, produktionsbolag, små och stora tryckerier med mera. På det här sättet skapar vi också utrymme för extra nytänkande.

OM OSS


 ​Andersson & Jourdan AB startades 1998 i Stockholm av Fredrik Lundwall (då Andersson) och Christophe Jourdan. Några exempel på uppdragsgivare genom åren är Absolut Vodka, Elmia, Höganäshuset, Kone, Netnod, Nordea, Svenskt Näringsliv, Trygghetsstiftelsen och WorldSkills.

KONTAKT

Coller Andersson & Jourdan
Gamla Brogatan 23 D
111 20 Stockholm, Sweden

info@coller.se

 

Org. nr: 556571-8441

Filialkontor: Ängelholm & Åland

 

Följ oss på Facebook »

Följ oss på YouTube »

KONTAKTPERSONER

Louise Tietjens

louise.tietjens@coller.se

+46 73 945 93 47‬

Christophe Jourdan

christophe.jourdan@coller.se

+46 70 483 08 10

Fredrik Lundwall

fredrik.lundwall@coller.se

+46 70 640 55 26

 Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies. 

© 2020 Andersson & Jourdan AB.

Ängelholm